Wednesday, May 30, 2012

cinta tiga segi

"bulan; bintang itu bukan pasangannya. obsesnya hanya pada bumi. bumi pula obses pada matahari. itu cinta tiga segi yang paling sejati bagi aku."

saya hanya diam. mendengar semua luahan metafora putus cinta dia. dengan black coffee dan asap pekat  pahit yang sungguh menggoda.


putus cinta boleh buat kau jadi siapa saja.

6 comments:

mat jan said...

aku rasa la kan,

lagi sekali dia putus cinta, kita dah boleh buat buku

name it as "Kompilasi Metafora Putus Cinta Sang Arjuna"


hahaha

yang jauh di sana said...

biskut empat segi aka biskut jacob cicah kopi panas...hmmm...nikmat.... :)

crunchyahcock said...

wah... dalam sungguh metafora tu

rena said...

jan..
engkau ialah sangat jahat.

aku juga berhasrat nak buat kompilasi
"Koleksi Maki Hamun Dan Pelbagai Sumpahan Kepada Ex Girlfriend Mat Jan (bukan nama sebenar)"

yang jauh..
kena plak masa makan tu hujan lebat

ahcock..
haha.. tau takper
tuan punya metafora pun dah mcm lemas tak cukup oksigen ni

crunchyahcock said...

kalu lemas pastikan dia pakai topeng pernafasan beraroma rokok kretek jawa kedai wak man tepi jalan kat gombak tu

rena said...

ahcock..

wak man dah tak meniaga tepi jalan gombak

dia dah bukak kedai 1 Mesia skang