Monday, August 29, 2011

puasa 28 - vanilla

baru pulang dari kedai kakak mulut tanpa filter yang suka menegur customer dengan ramah

kakak : eh, lama tak nampak ko dik. tak keje ke ni?
saya    : ada. dah start cuti nk raya dah ni
kakak : nak buat kuih ke beli vanilla ni?
saya   : a'ah. habis plak vanilla kat rumah tu
kakak : dah kurus ko eh. dulu gemuk sikit.

aduh kakak, nasib baik kakak tegur masa saya kurus.

kalau kakak tegur saya masa saya gemuk, harus saya jadi padi.

makin tunduk makin berisi

3 comments:

roman said...

aku rasa kakak tu rabun

fazli.raingers.hujan said...
This comment has been removed by the author.
fazli.raingers.hujan said...

suruh kakak 2 mengucap ,,tah tau ke tak ...
anywy,,can u follow me back ?? i will appreciate that..
thanks .