Friday, May 13, 2011

takpe, aku tak kisah


kadang-kadang aku rasa macam nak pertikaikan result Pengajian Am STPM kau. 

sebab selalunya kalau aku tanya kau soalan serius, kau akan jawab dengan serius. cuma jawapan kau ialah tahap kari ikan bilis tanpa garam dan serbuk kari. 

semalam aku tanya kau kenapa bumper kereta tercalar
kau jawab sebab driver citra hitam tu suka kat kau. tapi sebab tak boleh cium kau maka dia cium bumper kereta kau.

rugi sebab tak tahu siapa sebenarnya tuan punya citra hitam tu. tapi takpe. aku tak kisah. aku lagi suka jawapan ini berbanding komen dia yang soalan aku tak bernas bila aku tanya dia flight dia pukul berapa hari tu.


1 comment:

noni said...

ni marah ke tak puas hati ke dah jatuh hati?

hihihi