Monday, May 30, 2011

sakit

entah macam mana bermula. tapi sedar-sedar saya dah mula berkongsi rasa sakit dia.

sakit kan rena...

-sangat-sangat
sabar yer. saya tahu hati sekarang tengah hancur. jiwa sekarang tengah kacau. tapi cepat-cepat lah jadi kuat. kami tak seronok jadi power rangers bila ahli kuning dia sedih-sedih macam ni

5 comments:

mat jan said...

jom bawak kopi masing-masing and duduk bawah pokok sambil cerita kisah sakit hati kita

aku rindu time tu

roman said...

weh, aku power rangers kaler apa eh?

aku rasa hijau kot

rena said...

jan n roman..

kan....

and then dgr stella nyanyi lagu time after time ikut suka hati lirik n melody

and lepas tu noni will shut us up dgn statement mengarut dia

"tuhan, ambik nyawa dia dulu sebelum kau ambik nyawa aku"

roman said...

noni saiko

Fadly Pecinta Kopi said...

wooow :D sakit hati tiada akhir ^^

follow ya www.mfadliansyah.co.cc