Tuesday, January 04, 2011

ujian

Apakah manusia itu mengira bahwa mereka dibiarkan (saja) mengatakan: "Kami telah beriman", sedang mereka tidak diuji lagi?

(Al-Ankabut:2)

14 comments:

jan said...

sabar cik kecik..

Aan Andes said...

Betul ;)

Shani said...

me bagi ciuman semangat! muahks :*

(matilah Rena pengsan lepas tu)

roman said...

orang kata Tuhan akan bagi kita hujan sebelum Dia hadiahkan pelangi

tapi kalau pelangi tu muncul di klang walhal kamu berteduh hujan di gombak

macam mana??

rena said...

jan..
yerrr.. akau belum tukar kaler ijau lagi ni

aan..
:) betul sgt2

shani..
nah, ciuman terima kasih lepas bngun dari pengsan

mwahh!!

roman..
takpelah, at least blh main hujan

Cik Kopi said...

best ooo main hujan~

(padahal dah dekat 20 tahun tak main hujan huu~)

jan said...

roman, it clearly shows that God never want to give u a rainbow even after a heavy rain

aku bajet ko mesti banyak dosa besar

artisticklytouch said...

haha balik cepat, mak kau call nanti!!

roman said...

hoi!!

cuba bagitau aku sape yang selalu ajak aku pegi low yat ari jumaat pukul 1230 noon??

rena said...

cik kopi..
hehe, best kan main hujan?? tp rekod main hujan hari tu buat saya demam panas sampai mc 4 hari. *sigh

art..
tepon mak aku dah abis kredit. aku lupa nak topup.haha

mat jan n roman..
malas aku nak melayan korang.
menyampah!!

roman said...

eleh, menyampah konon

padahal bila time nak pinjam buku citer romantik, mulalah carik aku

huh, menyampah mak dengan ko noks!!

kacang lupakan kulit
lidah bercabang
katak gemok dalam tanah liat

mat jan said...

HAHAHA

KO JANGAN MAIN2 KATAK DENGAN BUDAK NI MAN, DIA DAH BANYAK KISAH SERAM DENGAN KATAK

AKU RASA DAH 3 EKOR KATAK MATI DIBAWAH TAYAR KETE DIA

ITU YANG DIA SEDAR LA.. YANG DIA SEDAR TAK TAU LAH BRAPE EKOR

MAU 17 KOT

PREETT!! PREETT!!
(bunyi katak kena gelek dengan tayar kete rena)

crunchyahcock said...

dugaan sebagai mana yg akan kau beri ... dan nikmat manakah yg kau sangsi lagi?

mat jan said...

aku dengar ada budak black out dalam tren semalam

ko dengar tak?