Tuesday, January 11, 2011

ooo..

rupa-rupanya diam-diam dia stalk mug finding nemo saya.

rupa-rupanya dia tahu yang setiap pagi saya hanya akan isi separuh Nescafe susu dalam mug tu dan penuhkan dengan air kosong.

rupa-rupanya dia juga tahu air Nescafe tu selalunya tak habis walaupun dah pukul 5.30ptg.

sebab tu bila Dr Khairul Rizal bagi saya MC semalam atas sebab gula dalam darah saya rendah sangat-sangat

dia bongkar semua rahsia dalam mug finding nemo saya

and terus dapat title “mak tiri”

hahaha.. padan muka!!

baiklah lovely step mummy, mulai hari ini saya minum Nescafe dua gelas. and janji, tak tambah air kosong!! (angkat tangan ala-ala baca ikrar)

8 comments:

Cik Kopi said...

Rena MC?

*sigh* nanti me belanja makan kek cokelat ye?

rena said...

cik kopi..

saya nak cupcake bisou macam hari tu

NGEE!!

jan said...

hmm..

dah lama tak bg ko makan toblerone
patut la kurang gula

artisticklytouch said...

alah, tak banyak mana harga gula tu naik, makan jelah.

mak tiri kau, garang tak?

Cik Kopi said...

Rena, nanti kita set date utk bercupcake ye~

Anonymous said...

thanks for post.This article translate for me, my friend Marko
greetings from Camp from Thailand

rena said...

jan..
tak nak toblerone. sila bagi saya coklat kandos.

art..
mak tiri aku garang sikit jer. tapi kalau ko kacau pokok atas meja dia, dia jadi garang giler2

cik kopi..
hmm.. baiklah. saya nak cupcake dengan kopi mellow sedap sampai syurga

nik said...

ada jgak org kelantan kurang gula.