Monday, November 22, 2010

t e a s e r

saya betul-betul ni. serius and tak main-main. awak akan dapat ini. warna ikut suka hati.

Monday, November 08, 2010

suka hati la bila nak suka hati

Fly the ocean
In a silver plane
See the jungle
When it's wet with rain
Just remember till
You're home again
You belong to me
~jason wade

sebab suka sangat tengok Shrek terus tersuka dengan lagu ini. Dan kemudian tersuka dengan suara Jason Wade. hmm, sebenarnya dah lama suka bila dia menyanyi lagu Everything dan lagu You & Me. tapi itu suka band Lifehouse. tapi yang ini suka Jason Wade. tapi sebab Jason Wade penyanyi band Lifehouse, memangla suka dua-dua sekali. owh, suka Shrek hijau besau juga. suka Fiona yang jadi princess. suka Shrek dengan Fiona. suka donkey mulut banyak yang kadang-kadang comel tapi kadang-kadang menyampah.

suka bila "being home again"
sebab "you belong to me"
hmm..

Thursday, November 04, 2010

november bulan penuh

SELAMAT PULANG!! dan SELAMAT DATANG!!





entri sekarang asyik hanya diri sendiri yang faham. menyampah!!

Monday, November 01, 2010

itula...

kenapa suka panjat pokok tu tinggi-tinggi, sekarang kan sakit bila jatuh..