Friday, July 16, 2010

sama sama saja

bukan semua orang akan faham apa yang kita cakap
bukan semua orang akan ingat apa yang mereka janji
bukan semua orang akan tahu apa yang kita rasa
bukan semua orang faham kita

kamu faham dia?




sama saja kan?

Wednesday, July 14, 2010

bonda

pagi kelmarin bonda bercerita tentang khemah dan kerusi meja

pagi semalam dia bercerita tentang kain net untuk door gift

pagi tadi dia buka pula cerita tentang cat bilik

dan semua cerita 5-10 minit dia akan berkesudahan dengan ayat "nanti hujung minggu ni tengok-tengokla nak buat macam mana"

hmm... itu ayat warning sebenarnya. sebab sudah dua minggu berturut hujung minggu saya penuh dengan aktiviti poya-poya muda-mudi yang lansung tak de kaitan dengan persiapan kahwin.


yer, baiklah. hujung minggu ini saya mula belek-belek majalah pengantin.

ngee!!

Friday, July 09, 2010

3 years

and counting..

Thursday, July 08, 2010

aktiviti saya

saya dah banyak kali ulang aktiviti ini

sign in blog - klik new post - type - tekan delete - duduk diam-diam ngadap pc - type balik - tekan delete lagi - duduk diam-diam lagi - klik sign out - then ulang balik ativiti mula-mula tadi

sebab tu entri ni jadi macam ni

Monday, July 05, 2010

hmm..

berlagak umpama langit itu dia yang junjung