Friday, February 12, 2010

surat terbuka untuk bos paling besar saya

dear bro,
walaupun hari ni dah ramai orang melayu yang cuti sebab orang cina nak raya tapi kita satu malaysia.. tak kirala siapa nak raya, kita mesti cuti kan? kan? kan? tapi mesin atm kat bawah tu macam dah takde waktu rehat. hmm.. kesian. tapi kitorang lagi kesian bila terima emel separuh nyawa u semalam . dah macam tinggal separuh nafas masa tu.

tapi, email sepenuh nyawa u semalam memang gempak. serius gempak. and kitorang pun baca sepenuh jiwa . yer, yer.. kitorang tau yang kitorang rocks. kitorang dah pernah cuba dondang sayang dan zapin melayu tapi semua tak jalan. sebab tu bila Amy Search datang nyanyi masa Family Day ari tu kitorang semua pakat nyanyi lagu Isabella sama-sama (and kuat-kuat).

bro,
dalam forum ada sorang ahli rock u cakap yang "he looooves to have the crazy guy like u to lead us". nasib baik forum boleh pakai nickname. kalau tak harus i cari muka ahli rock ni and tengok muka dia dalam intranet. and carik nombor kete dia. and then salin nombor telefon dia. nak buat apa? tak de buat apa, saje jer suka-suka. oh, sebenarnya takdelah suka sangat buat keje-keje penyasatan Nancy Drew tu. tapi i suka sangat-sangat untuk setuju sangat-sangat dengan statement dia pasal u gila. hahaha..

bro, thanks for the 'rock'. kitorang rasa best bila u cakap yang kitorang rock. and bertambah-tambah best untuk sedarkan u yang U ROCKS TOO!!!!


adios.

Monday, February 08, 2010

excited

please.

tolong.

meskipun sedikit, please