Thursday, January 28, 2010

Faizal Tahir

setiap kali dengar lagu baru Faizal Tahir di waktu siang mesti berangan-angan dan berharap agar Faizal Tahir akan menyanyi lagi di waktu malam waktu saya nak tidur. dan juga berangan-angan waktu tu saya dah siap-siap dalam comforter, dengan lampu tidur kaler pink bercahaya frost dan bila Faizal Tahir menyanyi lama-lama, saya pun tertidur lena.

tapi sebenarnya, pada waktu malam selalu tak sempat tidur dengan proper. mesti tertidur dekat hall dan dikejut oleh che amid lalu naik ke bilik dan terus menyorok dalam comforter sebab malu dengan tv sebab dia asyik tengok saya tidur padahal saya tak pernah tengok dia tidur.

dan bila Faizal Tahir nak nyanyi??

hari ni ada entri Faizal Tahir sebab seronok dapat beg dan risau bila demam bonda tak kebah-kebah dan excited nak balik masak makan malam. meskipun orang demam biasanya tak lalu makan, suami orang demam kan ada..

1 comment:

Me and life's mystery~ said...

Anak org demam tu pun tak kurang hebatnya~

Semoga bonda rena cepat sembuh :*