Thursday, December 31, 2009

tak mahu jadi mariam

lately punya satu habit iaitu tiba-tiba je suka senyum sorang-sorang. walaupun waktu tu sebenarnya tengah buat report pasal belas-belas ribu akaun yang ada ribu-ribu dan juta-juta hutang. ataupun tengah taip sms untuk jejaka kapal minyak tanya samada dia dah sampai ke darat atau belum. ataupun tengah tampal-tampal resit parking untuk buat claim sheet. ataupun tengah kira duit yang ada dalam wallet untuk keluar lunch. ataupun tengah tunggu lift yang maha lambat sebab satu lift jer yang function dan meninggalkan sejarah hitam pada lift yang tak berfungsi tu. ataupun dalam bas on the way nak pergi office (ok, ini sebenarnya jarang sebab selalunya dalam bas ialah waktu tidur yang berkualiti) takper, at least senyum sorang-sorang jer. kalau mengilai? time semua orang khusyuk buat keje, tiba-tiba jer mengilai. tengah tunggu lift tiba-tiba mengilai. tengok telefon tiba-tiba mengilai. mariam ke apa pompuan ni? hmm..

3 comments:

jinggo said...

ok jugak tu.....
cik rena cuba buat baru tau.....
hihiii.....

mat jan said...

baby,

kenapa giler sangat ni...

rena said...

jingo..
hehehe, suka eh ngajar org buat prangai x menentu.

jan..
bweeek!!!