Wednesday, July 01, 2009

cerita crush pada abang bomba saya

masih belum tamat. saya masih lagi crush pada abang bomba. hinggakan terbawa-bawa dengar lagu hindustan waktu buat kerja.

meskipun sakit gigi, tapi masih lagi boleh ber'chori chori chupke chupke' dengan orang sebelah.

dan bila ada release letter untuk abang bomba, rasa macam tak nak fax tapi nak hantar by hand. hahaha..


rena yang sedang diserang kuman-kuman gembira, seronok, happy dan excited di atas kegembiraan orang lain. dengan kata lain, orang lain punya happiness, rena yang terlebih excited.

7 comments:

artisticklytouch said...

dan saya jeles


*tertiber!!!

rena said...

art..

sila la jeles..

saya tak jeles pun!!

Aan Andes said...

Muka abg bomba tu mcm mana? Soalan penting ni hehehehe. Me buat teori sama ngan en-hubby-to-be :D

Shani said...

muka abang bomba = merah, sbb tu Rena suka, Rena kan suka warna merah :p

jaketbiru said...

... tumpang lalu...
.. halamak terlepas angin kat sini..

soriiii

en_me said...

teringat karamsinghwalia.. rumah terbakar nampak asap, hati terbakar siapa yg tahu kannns.. ehehe, salammm

rena said...

aan..
hehe, banyak la u punya teori.

shani..
hmm.. ni lagi satu teori. baik me suka Hell Boy terus. *wink

jaket biru..
haiippp!!!!

en_me..
teringat lagu masa kecik2 dulu
"rumah terbakar panggil bomba"
bomba lagi... isk