Thursday, June 18, 2009

audit 09

selesai cerita audit Sirim. puas hati yang menggila bila berjaya menangkis serangan-serangan puan-puan audit yang bertubi-tubi. sungguh kritikal bila dua orang bos dan dua orang puan audit berdiri disekeliling saya dan semuanya memandang ke arah pc saya yang comel dan genit (aww!!) oh, mama.. aku mau pulang!!

u..
i dah kata, i mesti kena odit kali ni. i siap mimpi lagi tau!! u jer gelak-gelak jer masa i cakap. sekarang padan muka. sila bayar hutang ‘bet’ kita secepat mungkin. oh, aku sudah terkenang kenikmatan 'the unlimited Baskin Robin'

kak yati..
fail simpan satu tempat ok!!! hahahahaha

kak zela..
akak la penyelamat odit tahun ni. yieehaaa!!!!!

7 comments:

jejakalkindi said...

ooo...rasanya pergi odit Baskin Robin pulalah lepas ni ye..

Pegawai Khalwat said...

yo ummi hurairah!

crunchyahcock said...

cik na ngok ngek!!!

sekian.

13may said...

alehaiii...kita pun nak berdepan dgn audit end of this year...sekrg busy dok buat paperwork :D

Dyra Nasarudin said...

saya benci audit..saya suka org yang audit..saya blaja audit..saya ngantuk..saya masuk tempat keja baru saya kena audit..ehh..apa itu AUDIT?

masaklemakrebung said...

Cik na,
Amboi... utang coklat kak zila dah bayar belum...

mana tahan babe, tiap2 tahun kena odit.. next year kalau kena lagik memang la.. akak bakar SIRIM tu.. muheh muheh muheh...

mmg akak tengok waktu tu kalau toreh muka pun tarak effect sehhh... suci giler wajah dia.. hehehehe

rena said...

jejakalkindi..
hehe, mcm tu lah kiranya. audit semua flavour di Baskin Robin tu..
yeay!!

pegawai..
hehe.. suka sangat panggil nama tu. :)

crunchyahcock..
ala.. u tu senget!!

may..
gud luck utk odit nanti. jgn nangis2 tau time odir nant.. hihihi

Dyra..
meh datang KL dulu. akan aku odit kereta baru itu. yieehaa!!

masaklemakrebung..
mana der pucat kak.. saya pakai foundation lebih sikit jer hari tu..

tp thun depan klau akak tak jadi nak bakar SIRIM tu, biar saya jer yang pegi bom..