Friday, February 06, 2009

hujan

hujan lebat pertama sejak saya di glenmarie. bunyi hujan disini bising sangat-sangat. tiba-tiba saya teringin nak minum air laici

5 comments:

artisticklytouch said...

rena....Terminal Putra tak meriah ko takde...pakcik tuh pun dah tak meniaga cucuk2 dah tp makcik-makcik tegar masih tetap menggalas beg-beg besar marabahaya ke tempat kerja..

rena....FRESH OREN SATU!!!!

Azhar Ahmad said...

Apa kaitan laici dan air hujan... Hummmm

rena said...

art..
aku wariskan Terminal Putra pada ko. pandai2 la ko meriahkan tempat tu. buat fun fair ke, buat go kart ke kat parking lot tu, jadi clown ke.. hehe..
fresh oren takde. air laici ada. nak?

azhar..
hmmm.. entah, saya pun tak tahu.ngee!!

masaklemakrebung said...
This comment has been removed by the author.
masaklemakrebung said...

saya dah belikan air laici tu... bila setiap kali dia mendayukan patah perkataan 'laici' saya pasti berasa sayu dan amat bersalah kerana sayalah jiran paling hampir di kantor ini... Dalam kehujanan dan separuh kebasahan saya keluar ke TESCO untuk menunaikan kepingin dia.. menggunakan duit dia...