Tuesday, January 13, 2009

siapa kata lelaki tak complicated???

saya> barang semua dah siap?

dia > dah. aku tunggu stoking sox ko jer

saya> aku beli yang kaler pelangi nak?

dia > kalau ko nak aku sarung kat kpala ko beli la. ada brani?

saya> hahaha

dia > macam berat je nak pegi..

saya> ala, biasa la tu.. tmpat jauh. nant sampai sana ok la tu. lgpun ko bkn x penah pegi oversea

dia > itu pegi skejap2.. ini nak stay lama-lama.. lain wei.. ko jg diri baik2 tau. jangan lembik2 sangat. bwk kete tu elok2.

saya> iyer.. ko pun, duk tmpat org tu elok2. study rajin2. jgn gatal2 sgt..

dia > err.. ko x nak psan kalo aku x der duit aku kena bgtau ko? :P

saya> ceh..

dia > kadang-kadang aku rasa mcm takut je nk jd studnt balik.

saya> takut apa?

dia > takut otak dah beku

saya> hmmm.. nak aku siram air panas?

dia > wei…!!

saya> alaa… insyallah semua ok. niat ko baik, nak tmbah ilmu. nanti doala banyak-banyak biar hati tu terang, senang nak faham n senang nak ingat.

dia > baik ustazah

saya> wei, aku cikgu renang ok!!

dia > hahaha.. ko jaga diri baik-baik tau duk sini. aku dah jauh..

saya> iyer.. aku jaga diri aku baik2 ok. jgn la risau sangat

dia > ko kawin la cepat2 skit. biar ada org jaga. xdelah mak ayah ko risau. sruh si s*** tu masuk minang cepat2

saya> laa.. mcm la klau aku kawin s*** ikut aku 24-7. hmm.. ada satu tmpat jer yg slmat.

dia > mana?

saya> dalm perut mak aku. kat situ selamat gler. siap ada plasenta lg nk cover aku. x pun aku msuk perut ko. perut ko x de plasenta tp lemak banyk. so, kira boleh la. tp ko kena carry aku la gi mana-mana. kalau ko sanggup,nant aku jogging tiap2 ari slama 2 mnggu spya berat aku trun 3 kilo. x delah berat sgt ko nak carry aku. boleh?

dia > gile..

saya> dah tu.. risau sangat aku kat sini.

dia > yelah2.. ko x payah dgr cakap aku. ko buat la ko nak buat apa.. ikut suka ati ko jer.

lepas tu terus dia sign off.

2 comments:

Aan Andes said...

Hahaha..me nak gelak je la..

Ada la tu tiba2 dia teringat apa2. Anyway guys pun complicated okkk. Pening pening

rena said...

aan..
mula2 me macam pelik.. tp lepas tu me gelak jugak..

kalau diorg pun slalu biarkan kita bila kita emo, so kita pun biarkan jelah diorg bila diorg emo..

kan?