Tuesday, December 16, 2008

stella, its done!!

tag yang saya janjikan awal pagi tadi.

  • hari ini 16 dec 2008 ialah hari lahir kakak saya
  • saya hadiahkan body scrub untuk kakak saya sempena hari lahir dia tahun lepas
  • hari lahir saya tahun ini jatuh pada hari rabu
  • hari ni saya pakai high heels 4 inci. terus saya jadi tinggi. ngee!!
  • saya mahukan sport rim kereta warna merah dan hitam sebagai hadiah hari lahir saya tahun ini.
  • kad birthday favourite saya tahun lepas is a handmade card given by suri.
  • surprised birthday party? once. masa saya di matrikulasi. eh tak, twice. dua-dua masa saya student
  • saya kongsi birthday dengan kakak saya dan juga haiqal. (kongsi bulan sebenarnya)
  • lagu tema birthday saya tahun ini mestila lagu Happy Birthday
  • makanan special sempena hari lahir saya. hmm.. teringin nk makan sushi.
  • apa saya buat pada hari lahir saya tahun lepas. tengok Golden Compas
  • apa yang saya rancang untuk hari lahir saya tahun ini. saya nak pegi pet shop.
  • birthday saya 5 tahun yang lepas, saya dapat satu lilin yang besar berwarna pink dan berbau sangat wangi
  • 5 hadiah yang pernah saya dapat. Cincin Swatch Bjoux , 1000 pieces Jigsaw Puzzle, Bookmark, CD
  • pernah dapat hadiah yang sama dari orang yang sama setiap tahun? selalu. from citra. tiap-tiap tahun dia akan hadiahkan saya calendar company dia.
  • hadiah untuk diri sendiri? Starbucks 2009 Planner
  • any cake? White Chocolate Macademia from Secret Recipe
  • perasaan sekarang? normal
  • selalunya pada hari lahir saya, saya akan bercuti tapi tahun ni saya kena kerja
  • any comment pasal tag ni? saya jawab tag ini dengan penuh rasa keterpaksaan sebab stella dah dua kali remind saya untuk jawab tag ini

sekian, terima kasih

8 comments:

jinggo said...

selamat ari jadi untuk semua sekali........
hahahaha.....
hihihihihi.....

Shani said...

Harijadi Rena tahun ni jatuh pada hari gaji kami ;) (lebih dari sorang kawan Rena ni)

Saya dah tanya sportrim merah hitam tu, tapi abang salesman tu cakap, saya masih bawah umur utk beli itu. Kita cari hadiah lain ye Rena?

Happy Birthday, dear~

crunchyahcock said...

nak spotrim? meh cni meh!! slamat hari tua..

miss_tree said...

high heels 4 inci?
i like!!!
miss tree blom berkesempatan nk melaram dgn heels 4 inci.
kaki terseliuh smp skrg x leh merasa kasut baru
huuhuhu..

cik rena.. i miss you.
sorry lama x singgah.
happy birthday..

nellyberry said...
This comment has been removed by the author.
nellyberry said...

Happy Birthday dearie.

Semoga usia 20 + [6] ini adalah suatu saat yang paling indah.

Aan Andes said...

Happy Birthday Rena!!! Sorry me terlambat dah tgh hari baru teringat.

Anyway may all your wishes come true hehehe.

Me bagi barang nnt okkk. Mwahhhhhhhh

rena said...

jinggo..
hahahaha.. time ksih.. hahahah

shani..
hmm, klau u bwh umur x per. bg jer duit pada saya. abg salesman tu msti akan jual pd sy bila tgk muka saya yg matured ni.

ahcock..
hmm.. ajk gi mana?

miss_tree..
biar kaki btul2 baik dulu. lpas tu kita sama2 melaram dgn high heels 4 inch ok.. jgn rsau, saya ada dua high heels 4 inch.*wink

nelle_berry..
hmm.. insyallah. thanx dear..

aan..
hmm, nsib baik ingat jgak. klau tak, harus saja di denda dgn upacara menghidang teh dan macaroni n cheese.

reply komen utk semua..
time kasih utk semua point "Happy Birthday"
juga mendoakan yg baik utk kamu semua, amiinn..