Tuesday, December 02, 2008

quote sakit hati

dia quote saya sebagai
“budak manja dan tak cukup umur yang berani tanya dia soalan tentang hidup”

tak cukup umur??!!

hello.. budak tak cukup umur pun hidup jugak ok. dan syukur alhamdulillah, budak tak cukup umur ini lahirnya setelah cukup 9 bulan. bukan seperti dia yang lahir pada usia 5 bulan dan saiz dia sewaktu dilahirkan hanyalah sebesar botol kicap kipas udang. tak cukup bulan dan tak cukup saiz piawai!!

ok, i know he's joking. but i'm still feel like stabbing his chest with a pen hundred times.

9 comments:

Aan Andes said...

Hahaha garanglah u, takut me.

Btw, why dont u pegi cucuk pen tu kat chest dia. Sakit and comel :P

Anonymous said...

cucuk dgn pen x thrill..
aku pinjamkan jangka lukis nak?

rena said...

aan..
teremosi sikit. tak sukalah!!!

anonymous..
eleh, mcm la aku tak tau ko roman)
kalau aku pnjam protektor skali boleh?

masaklemakrebung said...

kenapa cuti... boring la sunyi.. online la kat umah.. boleh kita chat..

crunchyahcock said...

huhuhuu, garang jugak ye ulam peria katak ni.

jinggo said...

hahahahahahaa......
hihihihihiih....
huhuhuhuhu....
har har har har har.....

warr har har har.....

rena said...

masaklemakrebung..
ala, saya cuti buat eskrim jer...

crunchyahcock..
ulam peria katak.. baby carrot, cherry tomato.. semua garang tau

jinggo..
:p

13may said...

ngan pen ajer???

hhehehehhe

Salam Aidil Adha :)

rena said...

may..
pen mata tajam. yang org buat kaligrafi tu..
kalau msh x puas ati.. saya asah saje pen tu smpai tajam.. *wink

Salam Aidil Adha juga untuk kamu :)