Thursday, November 27, 2008

dia suka saya!!!

mula-mula, saya ingat dia suka saya..




tapi lama-lama baru saya tahu..




dia bukan suka saya seorang..



dia suka semua orang yang order air (dan bayar)..



ngee!!



read 1: dia itu kerjanya membancuh apa saja minuman yang kamu pesan di J.Co Donuts & Coffee

read 2: sebenarnya, kalau kamu order apa saja minuman di J.Co Donuts & Coffee, kamu akan dapat sebijik donut secara percuma. tak perlu tunggu dia suka kamu atau tidak.

5 comments:

nellyberry said...

hahaha...

jco kat mane? nak g order air jugak la...sambil cuci dan bersihkan mata ;p

crunchyahcock said...

huahahaha... rena termalu..huhuhu g sembunyi kepala dalam handbag cepat!!!

masaklemakrebung said...

alaaa.... Cikna ni... bukan takat mamat yang buat air tu, tapi yang bagi donut tu, yang tengah hempas-hempas doh donut tu kt belakang tu, yang tengah goreng donut tu, yang tengah celup-celup donut dalam coklat.. sumer dia kata suka kat dia sbb bagi dia donut.. amikkan dia donut... cikna.... kan 10 tahun lagik...

13may said...

saya suka kamu...serius nih >:)

rena said...

nelleberry..

dkat pavilion sayang.. tngkat 1. hmm.. mata cnfirm bersih bila u tgk hrga2 donut tu. mengancam!!

crunchyahcock..
hehehe.. sronok gelak org nampak. ala, klau u kat tmpat i pun u msti mcm tu jgak..

masaklemakrebung..
haa.. 10 tahu jer. tak mcm si imran ajmain tu, seribu tahun.. lagi teruk.. *wink

13may..
yeay!!
saya pun..