Thursday, July 24, 2008

entri petang2

petang ni semua orang macam mellow-mellow. semua buat keje diam-diam. pelik, bila bos takde suka buat keje diam-diam. time bos ada, suka-suki jer buat keje sambil bising-bising. hmm, tapi sebenarnya kitorang tak kisah pun bos ada ke takde. sebab bos sporting. cakap jer paper nanti ayat pertama dia akan cakap "okeh". kalau setakat nak keluar lunch pukul 12 and balik pukul 3 cakap jer "bos, ari ni i nk kluar lunch awal yer" n belum sempat nak sambung ayat "sebab i nak gi bank bla bla bla" dia dah jawab "okeh". so apa lagi.. 1130 kemas-kemas n cabut la.. tapi serius.. semua orang senyap hari ni. kalau ada bising pun, itu mesti radio k zela. k yati nyer radio pun tak der bunyi. nape kak? radio tu malu eh? macam tuan dia la kot.. call pun tak der. semua orang dah tak nak buat loan ke? ke nama kat CTOS tu semua dah kena delete? hmm.. ok, dah ada bunyi sikit. bunyi keyboard k zela. and also keyboard k yati. owh, k zela dah kuatkan radio dia sebab ada lagu Jason Mraz saya. isk, macam laju pelik jer keyboard k yati ni. main game ke apa ni? ooo.. keyboard k yati laju sbb dia tgh chat. hahahaha.. k yati kantoi. takpe2, macam la saya tak chat kan? *wink. at last, telefon jugak bunyi jugak. pukul lima baru nak call. isk.. hmm, dah pukul lima. saya nak naik solat lah. and lepas tu boleh kemas-kemas untuk balik. esok saya cuti. yeay!!

-saya menulis kali ini sebab environment office saya sunyi sangat-sangat dan aircond hari ni sejuk yang malampau. sangat-sangat sesuai untuk memelihara seekor penguin montel.


7 comments:

crunchyahcock said...

sunyi....?? meh nak wat bising..

nelly berry said...

uiks...my workstation tak pernah nak sunyi.

my mp3 slalu berkumandang. kalo nak sunyi pun bila i takde la.

Bunga Rampai said...

Macam tikus diam-diam buat kerja :D

Salam, moga minggu ini yang baik-baik dan indah-indah saja buat Rena :)

13may said...

mcm ada benda yg tak kena plak yea kalo sunyi sunyi camtu...hehhe hehhe

xango jus said...

Selalunya bila boss ada kat offitu aku tu semua buat sibuk , sebenarnya sibuk berchatting jee....

butaseni said...

malaikat lalu lalang kat ofis tu kot.:D

rena said...

ahcock..
tak payah la plan nk buat2 bising.. bunyi tapak kasut awak tu pun dah bising tau x.. itu x msuk bnyi enjin kete turbo lagi.. isk

nelle_berry..
hmm.. so mesti diorg senang nak tahu bila kamu cuti or x der kat offce kan?

bunga rampai..
hehe.. ini dah bukan mcm tikus buat keje diam2. ini dah mcm tikus tdur. *wink
salam kembali untuk kamu.. :)

13may..
ya betul.. dgn kata lain : PELIK

xango jus..
hehe, masa tu keyboard pun laju semacam je kan? *wink

butaseni..
hehehe.. ye lah kot. :)