Tuesday, June 10, 2008

tag conteng-conteng aka tag hukuman jiwa

rasa macam dah berkurun ahcock bagi tag suruh lukis-lukis. jahat betul.. rasa macam kena seksa jiwa raga dengan tag ni sebab saya memang tak pandai melukis (kecuali lukis kereta untuk haiqal) tapi memandangkan ahcock seorang yang ayu dan sering gelak dengan penuh sopan, terpaksa saya gigihkan juga buat tag ini. the rules is simple, lukis salah satu binatang yang disenaraikan, upload image and also link-link orang yang sebelumnya the tag orang lain pulak. so, calon-calonnya adalah:

tyrannosaurus, kuda, kura-kura, itik, ayam, penguin, gajah, ular, naga.

saya pilih penguin. no specific reason. cuma penguin ni senang sikit nk lukis. buat bulat-bulat jer. and tak cantik pun tak mengapa. sebab penguin memang tak cantik pun. :p




and here are the links:

donology

Downtrodden16

Ajurina

Cik Rghanum

beibeh

nina

pjoe

crunchyahcock

lepas ni saya nak tag

amrin -> sila lukis ayam laga datuk awak

sekian, terima kasih. ngee!!

10 comments:

mat jan said...

penguin ke ni????

hahahaha!!!

chot said...

lawa ko lukis..

m i n e r a l . . . said...

cantik pengquin itu...tp ade rambut erk penquin... jejejejejej

m i n e r a l . . . said...

species baru nie mat jan.

mat jan said...

serius..
aku rasa nak gelak guling-guling tengok penguin rena..

dua kali tengok macam tuan yang melukis pun ada

hahahahahahahaha!!!

crunchyahcock said...

rena men tipu.... tu mesti haiqal yg lukis (kiut la jugak)

butaseni said...

comey betoi panguine tuh!

13may said...

ada bakat :D

crunchyahcock said...

macam pingu!!!!!

rena said...

hmm.. x nak reply komen mat jan. benci!!

chot..
haha.. mekaseh..

mineral..
penguin metrosexual. dah pandai smpan rmbut2 pnjg..

crunchyahcock..
fitnah orang.. sumpah jd pingu br tau

butaseni..
yeay, time kasih!!

13may..
ngee!! tq