Friday, March 21, 2008

Task List saya dah kosong!!

pagi-pagi lagi saya dah mula senyum sorang-sorang. tak sabar mahu meng'clear'kan semua task dalam task list saya. seumpama perasaan sewaktu menandatangani kertas ujian terakhir waktu ujian memandu. lega!!



tengok.. lansung tiada task yang yang belum disiapkan dan juga lansung tiada task yang pending. kosong . tapi ini hanya untuk waktu screen ini dicapture sahaja. tak mengapa, yang penting ianya kosong. walaupun untuk seketika.

11 comments:

bunga rampai said...

Dan pastinya ia meriangkan, walau cuma seketika ...

Salam :-)

Faizal said...

memang lega kalo keje semua dah siap

pitt said...

meringankan beban jugak... saya always delete bulk dan email yg telah dibaca kecuali email2 penting
salam hari jumaat arenna

tegezoot said...

jangan kosong takut terisi dengan babun, jebon ataupun chimpanzi dari penang.

13may said...

waaa....jom ngulor!!!

hahha hahha :D

Azhar Ahmad said...

Bagus lah tu kan... Sekurang-kurangnya kita dah buktikan, kita mampu buat semua kerja....

nelly berry said...

oh...me masih banyak keje yang pending.

tapi memandangkan bos berkursus, maka dengan ini saya akan teruskan mem'pending'kan keje2 tersebut.

sungguh 'rajin' kan :)

crunchyahcock said...

alaa.... tipu jer tu. ntah ape page yg u letak, pastu ak klepet konon

chot said...

tahniah la..sememangnya ada pekerja yg rajin..

rena said...

bunga rampai..
salam untuk kamu. yer, saya sengih sepanjang hari hari itu. ngee!!

faizal..
yup, setuju dgn kamu.

pitt..
salam utk kamu jugak. :)

tegezoot..
hehe, x per. baru meriah sikit.
owh, disamping babun, jebon dan chimpanzi, naga pun ada juga. hihihi..

13may..
jom2!! hang mesti slalu buat nih..

azhar ahmad..
sayangnya.. gaji x naik2.. huhuhu

nelle berry..
itu rawks la beb.. bukan rajin. but me pun mcm tu jgak klau bos hlang dr pndangn mata.

crunchyahcock..
elleh, dengki la tuh keje dia x siap2 lagi. itula, org suh buat keje u duk main2. isk!

chot..
nanti aku blanje teh tarik yer..

emphbone said...

ermm..
software apa akak pakai eh untuk buat task list tu?
saya selalu lupa dan hilang task heheh..
membuatkan kerja saya lambat..