Wednesday, February 27, 2008

pertama yang tak sempurna

setiap perkara.. pasti ada yang pertama kalinya
dan yang pertama kali itu.. tak semestinya sempurna

18 comments:

Azhar Ahmad said...

mak aihhh ringkasnya.... hummmm... kehilangan idea untuk menulis kah?

rena said...

azhar..
hmmm, saya sedikit penat hari ini. tapi hati masih meronta-ronta untuk conteng-conteng di sini :)

Faizal said...

ya, setuju, ada waktunya pertama itu tidak sempurna.. tp siapalah yang sempurna di dunia ini.

crunchyahcock said...

betulcakap 5zal tu!! rena, thanks! mouse i ucap kat u

pitt said...

reena.. kesempurnaan itu bukan sifat kita eh!!
yeah semacam saya kalau tidak menconteng di blog terasa seperti tidak siap satu hari.. by the way tq tu link me..
cuma menulis saja tmpat untuk mencurahkan apa yang ada dihati

rena said...

faizal..
mmg tak ade siapa yang sempurna dalam dunia ni kecuali Dia. salam kenal untuk kamu :)

crunchyahcock..
welcome. i hope ur mouse suka. klau x suka, sruh dia pulang balik.
hahaha..

pitt..
terima kasih sebb datang sini.
hey, kamu spell nama saya dengan double 'e'!!
hihihi..

- G O R O - said...

"Sempurna"

Tidak pada aku
tidak pada kamu

phantom said...

Saya punya pertama kali dulu pun tak sempurna. Tapi bila dah 'buat' banyak kali, nak kata sempurna tu tak la, tapi lama la sikit!
Btw, thanks for the link :)

mat jan said...

so.. itu menjawab persoalan kenapa first time aku lukis gambar ko jadi gambar org lidi..

hahaha!!!

crunchyahcock said...

mat jan.... orang lidi lagi ok klu dari ngko berjaya lukis rena...
hahahahaha... (berjaya buat rena marah lagi kat aku)

bintang hati said...

pertama kali yang tidak sempurna tetap akan kita ingati sampai bila-bila..

dan kita sebolehnya ingin terus belajar utk menjadi lebih sempurna..right...?

jinggo said...

nasib baik pertama
kalau kedua.....

13may said...

kadang kadang walau dah byk kali, namun tak pernah sempurna...kena start semula macam yang pertama kalinya :D

miss_tree said...

kalau yang pertama kali tu dah sempurna, kita tak akan ada rasa untuk lebih berusaha.

wira nordin said...

salam
lama sungguh tak jenguk
jgn makan yg manis manis sangat ye
er, sihat?

mat jan said...

tak per..
rena versi org lidi pun ttp comel!!
yeay!!

rena said...

- g o r o -
hmm..
mmg x der pada semua org

phantom..
sama-sama
itu la org tua2 selalu cakap.. usaha tangga kejayaan. hehehe..

jan..
aku faham.. ko mmg x pandai mlukis.

crunchyahcock..
i tak marah pun.
harap maaf. cubaan tidak berjaya. sila cuba lagi. hahaha..

bintang hati..
ye betul!!
terus belajar sehingga kita rasakan yang ianya lebih baik dari yang pertama

jinggo..
yang kedua???
hmmm..

13may..
mcm lagu Coldplay
"i'm goin back to the start"

miss tree..
setuju dgn kamu. tak ada cabaran untuk dapat yang lebih baik

wira nordin..
saya baik-baik saja.
terima kasih yer..

jan..
tau la nk mkn KFC. x yah puji2..
kecoh!!

Aan Andes said...

ala..mana rena pegi ni. bila nak apdet? :(