Wednesday, February 06, 2008

penat dan lelah

"saya bukannya seorang tuan puteri kelahiran dunia maha suci. dalam dunia saya.. selain punya kesetiaan, kegembiraan, kejujuran.. juga punya kemarahan, kebencian, hasad dengki dan rasa iri hati. maka tolong.. saya merayu pada kamu. jangan samakan saya dengan dewi suci yang kamu selalu impi-impikan itu"

10 comments:

amrin said...

kerana awak sememangnya seorang puteri di mata dia

nelly berry said...

tiba-tiba rasa mau nyanyi lagu 'bagaikan puteri'.

2nd thought,
mungkin lagu 'dewi'

kamu pilih ;)

bunga rampai said...

Alhamdulillah, kamu manusia biasa yang punya hati dan perasaan.

Salam :-)

alan zed said...

setuju dgn amrin. bukan saja di mata tapi juga di hatinya. :)

butaseni said...

lived for nothing or die for something - wan rambo

Aan Andes said...

Ni siapa yg dewi2 kan you ni.. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm (nada mahu bergossip)

p/s: Apsal kalau baca blog Rena mesti nak tertulis komen ayat2 klasik mcm tu eh

jinggo said...

hahaha....
dewi pulak dah.....
dewi makan ada tak.....

chot said...

kamu puteri di hati kami...

bintang hati said...

emm..selamat petang puteri dewi..tenang2 saja ya.. ;-)

rena said...

amrin..
aduih.. penat la saya mcm ni..

nelle berry..
nak lagu Bagaikan Puteri!!!
(saya menyokong industri muzik tempatan. yeay!!)

bunga rampai..
salam kembali utk kamu. nanti saya link kamu yer.. ;)

alan zed..
hehehe.. iyelah tu

butaseni..
elleh.. rambo tua!!

andes..
aan, jom jumpa ramai2. pastu me nk ambik lotion yg trtnggal ari tu skali. (cubaan tukar topik dgn andes) :)

jinggo..
saya nak jd dewi telur ikan. yang boleh panjat2 x payah pkai tali dan juga x payah naik lift

chot..
hehehe..
nanti aku blnjer teh tarik yer..

bintang hati..
selamat petang juga utk kamu!!