Wednesday, December 05, 2007

jiwa kacau

bila sekilas pandang, saya lihat nama syarikat Mega Corporate Services Sdn Bhd sebagai Mega Sale… saya tahu yang jiwa saya memang betul-betul kacau

13 comments:

amrin said...

nak gi shopping la tuh..

nik said...

lalala.. hari-hari kerja
lalala.. bosan dengan kerja
lalala..

myfisol said...

saya faham...selamat bershopping

miss_tree said...

selain jiwa kacau, ia juga meronta-ronta ingin shopping.
arghhhhh.. jiwaku jua kacau.
banyak benda yg nk di shopping kan tp duit gaji dh nak abes..
huhuhuhuhu..

errr,apa pun jgn tensi-tensi ok?
;)

butaseni said...

sapa pulak kacau jiwa tu chek?hehehe

yang saya tau kompem orang minyak takde kena mengena kaan?

Azhar Ahmad said...

Mega sale tu.... Hahahha, macam dah kemaruk sangat dowh nak tunggu Year End Sale....

jinggo said...

hahahha nak p shopping la tuuuuuuu

bintang hati said...

yaa...

Mega Sale..jom shopping...?!! hehehe..

tapi..asyik gi tgk kwn2 kawin jer sejak cuti sekolah start ni..emm, kena bawa hadiah plak tu..nak bagi hadiah apa yer..?

alan zed said...

hehe. shopping jer. ;)

rena said...

amrin..
hehe.. tau takpe..

nik..
hang nyanyi pasai apa? takdak keje?

myfisol..
yer.. yer.. terima kasih kerana memahami. hihihi

miss_tree..
jangan risau.. saya tak tension. tapi jiwa saya dikacau oleh banner-banner year end sale yang ada di merata rata tempat. ;)

butaseni..
orang minyak?? nolah..
itu saya yg kacau dia.. dia x kacau saya pun.. :)

azhar ahmad..
kamu betul-betul memahami. peace!!

jinggo..
hehe.. nak ikut?? jom..

bintang hati..
beli saja lampu tidur. cantik dan practical. :)

rena said...

alan zed..
tak boleh shopping. saya terpaksa bekukan kerja-kerja shopping saya bulan ini berikutan raya haji, empat hari jadi yang perlu diraikan serta majlis-majlis kawin rakan-rakan..

itu sebab jiwa saya kacau..
huhuhu..

13may said...

hehhe...parah parah :D

- G O R O - said...

Jiwa saya juga kacau melihat perkataan mega itu.

Ada item2 yang perlu didapatkan sebelum akhir tahun nie. Sebelum mengeluarkan senarai2 baru untuk 2008.