Monday, December 31, 2007

entri terakhir 2007

menjawab tag amrin sempena hujung tahun 2007

3 new things u had in 2007
1. lesen penuh kelas D. ngee!!!
2. a new bed sheet with comforter yg maha best sampaikan banyak kali terlajak bangun pagi
3. my own bedroom. no need to share dengan sape-sape.

3 bad things you did in this year
1. sorok anak kucing dalam kotak sbb dia ‘buat hal’ atas kasut baru. but then rasa guilty sbb mak dia duk mengiau-ngiau carik dia
2. mintak excuse balik awal dengan bos kat office lama konon-konon nak pegi specialist tapi sebenarnya pegi KLCC tengok wayang citer Pirates of Carribean II. but lepas tu kantoi jugak. hahahaha!!
3. plan nak buat-buat lupa birthday nawal but then memang betul-betul terlupa. huhuhu..

1 good thing you did in this year
1. donate my monthly shopping budget untuk mangsa banjir dekat johor.
hey, satu jer?? bad things mintk sampai 3. mana aci!!

3 songs that u listened most in 2007
1. deep inside of you -3rd eye blind
2. dua insan – ezad exist n eva
3. humpty dumpy love song - travis

3 latest movies u watched in 2007
1. Golden Compass
2. I Am Legend
3. Mukhsin

3 new things u did in this year
1. cat gril rumah
2. baiki paip bilik air yang tersumbat
3. tanak pokok tomato tepi rumah

3 nicest things happened
1. kenal kamu dalam ‘dunia’ ini. walaupun secara maya, tapi tetap menyeronokkan dan menggembirakan
2. bakal dapat sorang lagi anak saudara. insyallah bulan may nanti haiqal dapat adik
3. dapat keje baru. gaji baru. environment baru

1 word to explpain ur 2007 life
SUPERB!!!

18 comments:

myfisol said...

Kalau SUPERB tu...memang best habis lah 2007 tu..tapi 2007 dah jadi most disastrous pulak untuk anak kucing tu...

chot said...

skrg ni ko kerja kat mana rena?

Azhar Ahmad said...

Ahahahahh, jahat sungguh sorok anak kucin dalam kotak... Eishhhh

rena said...

myfisol..
ala, anak kucing tu dah selamat dah. 3 minit lpas tu mak dia jumpa dia.. and sbg tanda mntak maap, saya bg kucing tu mkn Whiskas dalm paket kecik tiga hari berturut-turut..

chot..
kat wisma time la..

azhar..
jahat sikit jer.. saper suh dia 'buat hal' kat kasut baru saya..

nelly berry said...

sungguh tidak aci...time yg salah mitak smpai tiga, bile yg baik mitak satu je...ape punye tagged nih!

rena said...

nelle berry..
itula.. me nak pukul2 si amrin ni takut dia pukul me balik plak
isk..

tegezoot said...

rena kucing, kucing rena, rena kucing, kucing rena.

Pegawai Khalwat said...

Aik? Hang bukan ka sikit punya Ummi Hurairah ka?

Bole penaya kucin macam tu?

Aan Andes said...

Rena! Happy new year. Mish you la dear ;(

crunchyahcock said...

huhuhuhu.... cik na jahat!!!!

m i n e r a l . . . said...

gaji baru, leh le belanja kawan baru, kekekeke

jinggo said...

yeeeeaaayyyyy..... yeeeeaaayyyy...
yeeeeaaayyyyy..... yeeeeaaayyyy...
yeeeeaaayyyyy..... yeeeeaaayyyy...
eppy new yeeeeaaarrrrrr...........
eppy new yeeeeaaarrrrrr...........
eppy new yeeeeaaarrrrrr...........
eppy new yeeeeaaarrrrrr...........
eppy new yeeeeaaarrrrrr...........
eppy new yeeeeaaarrrrrr...........
eppy new yeeeeaaarrrrrr...........
eppy new yeeeeaaarrrrrr...........
selamat tahun baru...........
selamat tahun baru...........
selamat tahun baru...........
selamat tahun baru...........
selamat tahun baru...........
selamat tahun baru...........
semoga di tahun baru ini menjadi tahun yang baik untuk mencapai kejayaan.........

rena said...

tegezoot..
sib baik khianat kucing. kalau khianat dinosour.. jadi rena dinasour, dinosour rena. hihihi..

pegawai khalwat..
saya ini insan biasa. huhu..

aan andes!!!
tengkiu dear.. bila nk kluar yer? dah lama x jmpa kan?

crunchyahcock..
yelah.. yelah.. saya ini seorang penjahat. kamu sorang jer yang baik.. berhati mulia.. penyayang.. sopan santun.. dan berperikemanusiaan.. (sila belanja saya air laici selepas ini)

mineral..
sila ambik nombor dulu (sambil tunjuk pada mesin ambik nombor)

jinggo..
huwaaa!!! sajer penuhkan ruang komen org..
mekacih.. mekacih..

alan zed said...

third eye blind, i like. hehe.

butaseni said...

pokok tomato tu dah berbuah tak?

crunchyahcock said...

wahai cik na,
congrat on ur lesen. konpiden ke nak bawak? kucin tu tlah berpindah ke pulau pinang akibat fobia dgn tragedi itu.
meh penang nanti saya blanja laici ngan cendol pulut yg besh giler!

13may said...

waaa...superb!

tumpang gembira untuk kamu :)

rena said...

alan zed..
suka eh? saya pun.. :)

butaseni..
pokok tomato tu.. hmm, buah tomato dah ebrtukar menjadi tomato man. x smpat nak petik..

crunchyahcock..
owh, ye ke? patut la lama x nmpak dia tidur bwh keta. kim slam kat dia yer.. kalau free, bwk la dia pergi jmpa kaunselor.
simpan cendol pulut kamu bila saya trun penang nanti.

13may..
terima kasih bnyk2!!