Monday, December 03, 2007

dia, davidoff

dia
apa... kerja-kerja membaiki sinki bilik air yang tersumbat itu satu kerja yang terlalu rumit sehinggakan.. dia lansung tidak percaya yang seorang perempuan boleh menanganinya tanpa bantuan orang lain..

davidoff
bau davidoff cool water for women ini sedikit tidak selesa, terganggu dan penuh dengan perasaan yang menyesakkan.. lemas!!

6 comments:

mat jan said...

kadang-kadang..

aku rasa...

aku rindukan malaysia..

dan penduduk-penduduk tetapnya.

Pegawai Khalwat said...

Davidoff?

David Beckham?

David Blaine?

David Cooperfield?

David Arumugam?

Davidian?

Deyy!!!

butaseni said...

raasanya selepas bepeluh ketiak perumpuan tu membaiki sinki,dia pun pakai cool water.dan bila bercampur dengan peluh tu buatkan awak lemas tak?hehehe iye ke cerita ni?atau saya yang tak paham?:D

jinggo said...

eeeermmmm.........
davidoff.......
nak beli yang baru keee....

alan zed said...

x tahu pula saya ada davidoff for women. hehe.

rena said...

mat jan..
dan aku juga.. seumpama.. merindu..
tapi bukan pada penduduk di Jakarta..

tapi pada sheila on 7

hihihi.. kalau rindu, balik la jan..

pegawai khalwat..
hehehe..

butaseni..
apa saja yang kamu fikirkan mengikut pemahaman kamu.. semuanya betul.. tiada yang salah.. ;)

jinggo..
beli lain?
boleh dapat murah kan?

alan zed..
ada. davidoff cool water for women. dalam botol kaca warna biru. cantik.