Tuesday, November 27, 2007

entri di pagi hari

jarang saya update blog ini seawal pagi

mungkin ini semua disebabkan kebangkitan rasa riang tanpa sebab hasil daripada rasa manis minuman ice cream soda yang saya sedang nikmati sekarang

owh, dan tak lupa juga suara ezad exist yang sering buat saya jatuh cinta pada semua yang ada dalam dunia saya

*senyum

23 comments:

jinggo said...

tumpang senyummmm.......
;-)

butaseni said...

hehehehe ezad ye?suara naga api biru tak buatkan awak tersenyum?hahahahahahaha

nelly berry said...

senyum seindah suria
yang membawa cahaya
senyumlah dari hati
dunia mu berseri

;)
:)

fonx said...

semoga kamu akan sentiasa riang seperti hari ini :)

chot said...

pagi2 lagi dah minum ais krim soda? bocor perut nanti...

rena said...

jinggo..
jom senyum sama2!!!
ngee!!!

butaseni..
suara dewa naga api biru bukan saja buat saya tersenyum.. itu dah buat saya tak tidur malam.. hihihi..

nelle berry..
senyum dengar kamu nyanyi..

fonx..
terima kasih.. semoga kamu juga begitu.

chot..
sesekali.. pagi ini saya teringin nak minum minuman manis dan berkarbonat.

amrin said...

suka 'tgk' awak hari ni..

alan zed said...

sakit perut kang, hehe. :)

rena said...

amrin..
'tgk' eh? hehe.. iyelah tu..

alan zad..
hihihi.. nsib baik tak sakit perut hr ni. tp, terima kasih yer atas nasihat kamu tu.. ;)

miss_tree said...

rindu baca tulisan kamu!!
sorry lama x 'tunjuk muka' kat sini..
talian internet dial up sahaja cuti-cuti ni..
that's why jarang online..

cik rena,baca cerita-ceritamu, daku jua senyum..
:)

Azhar Ahmad said...

Ezad Exist.... Euwwww..... heheheh, cik rena, nantikan emel saya ya...

- G O R O - said...

Saya senyum juga jika kamu belanja coklat
thanks tuan presiden!.

Anonymous said...

"jatuh cinta dengan semua yang ada dalam dunia saya"

how i wish i am one of it

myfisol said...

cream soda..pagi2!. ada ais ke?

rena said...

miss tree..
saya yang baca komen kamu juga turut senyum.. eh, silap.. bukan senyum tapi sengih..

azhar..
saya tunggu ni.. hehehe..

- g o r o -..
coklat?? okey!!
tuan presiden? haaa???

anonymous..
hihihi.. i wish that too

myfisol..
ais tak der.. hanya yang sejuk dari peti ais sahaja ;)

m i n e r a l . . . said...

salam...
semoga riang sentiasa...

tegezoot said...

korang mengumpat saya ye??

riang? senyum? bagus... asal jgn angau dah...

satu lagi jgn lupa taruk nama 'Mini Zoo' awak dan istiharkan pada semua hikhik!!!

bunga rampai said...

Salam kenal Rena :-) Saya menghargai kunjungan Rena ke blog saya hari ini.

Cintailah pada semua yang ada dalam duniamu, insyaAllah semua yang ada dalam duniamu akan mencintaimu pula.

crunchyahcock said...

pergi hotel melawat devian dogma??????

Pegawai Khalwat said...

hari ni dalam sejarah.

Salam ummi hurairah.

ha ha ha

rena said...

minarel..
salam kembali untuk kamu..
dan semoga kamu juga riang :)

tegezoot..
bukan mengumpat.. tapi meningati.
siapa yang boleh lupakan naga api biru kan? hihihi..

bunga rampai..
saya juga suka kamu datang sini.. nanti datang lagi yer..

crunchyahcock..
tak pergi hotel.. jumpa mereka di taman budaya saja

pegawai khalwat..
ooo.. berpantun yer..

petang petang terima tetamu
salam kembali untuk kamu

tegezoot said...

Ye pegawai khalwat! Ummi Hurairah!

rena said...

tegezoot..
amboi-amboi.. seronok nampak