Friday, October 26, 2007

(),,()
( 'o' )
(,) (,)

11 comments:

amrin said...

hmm.. cute
sama macam tuan punya blog.. saya kira

jinggo said...

wei amrin cute ke tuan blog ni...........
eeeermmmmm............

Azhar Ahmad said...

Alahhhh kenama amik teddy saya....

miss_tree said...

cutenya...hehehhehe..
teddy ke bunny tu?

sorry lama tak menyinggah..
ke'busy'an sedikit lately ni..

wahhh..miss_tree tersenyum baca entry ttg 'marcel' tu.
:)

butaseni said...

ek eh kucing hehehe.arnab kot?eh bukan tikus lah hehehehe

13may said...

:)

Wira Nordin said...

tribute to anak bunny saya ke?
tq

- G O R O - said...

Comei...

Nezjoe said...

nmpak mcm arnab di baju sepupu saya

Pegawai Khalwat said...

Arnab ka?
Nampak macam koala.

rena said...

amrin..
okeh!! nanti belanja kamu teh tarik

jinggo..
jangn pecaya amrin tuh..

azhar..
hehe, kamu punya ke? nanti saya pulang balik yer..

miss_tree..
cute eh? saya pun fikir begitu..
tapi saya pun tak tahu itu teddy atau bunny..

entry marcel? hohoho!!
nasib baik dia tak tahu kewujudan blog ini :p

butaseni..
semua salah.. sila teka lagi
hehe..

13 may..
:) jugak

wira nordin..
perasan!! hihi..

- g o r o -..
yer.. yer.. saya setuju

nezjoe..
itu sememangnya arnab di baju sepupu kamu. ;)

butaseni..
bukan koala la.. panda