Thursday, October 25, 2007

lapan jam

lapan jam itu umpama terlalu singkat untuk saya menyiapkan semuanya
lapan jam itu juga buat saya 'hilang'
saya rasakan umpama saya semakin ditekan-tekan masuk ke dalam bumi

doakan saya ketemu batu-batu berlian di bawah ini nanti.. paling tidak pun, bijih timah

oh ya.. hari ini saya pakai pink. (read: ini hanya ayat penyata)

6 comments:

Azhar Ahmad said...

Baru ku tahu, kamu kerja dengan syarikat kapal korek! Nguahahahha

Wira Nordin said...

salam
kadang-kadang 24 jam pun mcm tak cukup

nawal said...

rena dear..
kalau u fikir di bawah sana selesa, diam saja disitu..
tapi jangan lama-lama.. u kena naik ke atas..
even u bencikan bulan serta langit.. i'm still here.. n not forgetten, our cabaret guy (read:mat jan)
another option:
u tak payah naik.. but u kena korek-korek tanah di bawah sana dan trus tembus ke kota new york..
i tunggu u kat sini!!

jinggo said...

oooo bijih timah yeeeeerrr.r.........

boleh jumpeeee keeee............
harap-harap la kaann............
hihii......
;:-)

boleh kot..............
hihiiiii...........
jumpa emas keee.........
jumpa harta karun laaa.......

nelly berry said...

masa selalu mcm tuh.

kalo jumpa berlian...bestnye, korek skit untuk saya. nak hadiahkan untuk bonda terchenta.

rena said...

azhar..
yer.. yer.. nanti bila semua galian dah habis dikorek, saya bakal jual kapal korek ini. berminat untuk beli? hihihi..

wira..
betul.. kadang-kadang saya rasa seperti memerlukan 25 jam sehari :p

nawal..
gwe sayang bangat sama kamu!! kirim salam curang pada suami kamu yer.. hohoho

jinggo..
nanti kalau jumpa harta karun,kita kongsi-kongsi yer ..

nelle berry..
buat apa nak sikit-sikit..
nanti saya bagi banyak-banyak untuk kamu
(read: itupun kalau saya ada jumpa berlian)