Thursday, September 27, 2007

sms

sms saya : nak cnfrm address, Lot 1234, Jalan sekian sekian, Taman sekian sekian, Poskod, Negeri. betul?
sms dia : 4213.. yang lain semua betul

sms saya : alamak.. abis tu, kad raya n kad birthday tahun lepas tak sampai la?
sms dia : ada antar ke?

arrghhh…..!!!

9 comments:

Nezjoe said...

tapi alamt rumah saya - kt depan tu
lot 1424

huhuhuuhuhu

chot said...

baru aku tahu ko dah update blog ni..ehheh

rena said...

nezjoe..
laa.. kamu ke yang duduk rumah depan tu. nanti tolong kirim salam pada orang rumah belakang yer

chot..
yer, baru sangat2 update. err.. klcc dah ada sale ke blum?

- G O R O - said...

Puas aku cari alamat nie...

Posto! posto!

hah pistol?
POsto la....

Aan Andes said...

Kesian kat org tu, but yg lagi penting kesian to you! penat2 bagi kad besday bagai skali tak sampai.

ps: lenkali kena tulis return address. err ntah2 ni termasuk kes posmen yg tak boleh membaca, and burnt all the letters he was assigned for. scary ok.

jinggo said...

aikkkk....
sssmmmmsssss.....
hahahhaa.........
ni mesti posman tu baca pas tu tak nak antar.......

kamaruladli said...

ahahaha... kesian...

butaseni said...

hahahaha mesti orang yang terima tu perasan kan?hehehehe

rena said...

- g o r o -..
huhuhu.. minta maaf yer en posmen. janji. len kali saya tak buat lagi..

aan andes..
itu la pasal. x perlah, x der rezeki. but u dpt kan kad raya me antar tahun lpas? ke smpai kat kedai dobi bawah tu?

jinggo..
haip!! posmen jahat ni. piat tinge kang..

kamarul..
hmm.. kesian kan? sob..sob..

butaseni..
orang yang terima? perasan? arghhhh..