Monday, June 25, 2007

untuk kakak saya

entri ini khas untuk kakak saya
saya sedang membayangkan dia sedang berjalan-jalan dengan comel di SOGO (tapi saya tetap lagi comel dari dia) seorang diri (diulangi : seorang diri) tanpa cik abang serta hero kecilnya
ooo... seronok la tuh single mingle. jangan melencong ke tempat lain. di situ sudah banyak pilihan. sachs, bonia, sembonia, giamax, vincci.. hati-hati memilih. satu cukup, jangan lebih-lebih!! ampun yer kerana tak dapat turut serta. saya sudah punya perancangan lain. kalau tidak, pasti saya mengulau bersama-sama kamu. macam dulu-dulu..

17 comments:

NezJoe said...

Temankanlah kaka kamu ber-shopping.
:D
Tentu manis jalan berdua
hihi

crunchyahcock said...

walau kakak kamu berjalan sorang,
saya tetap nak teman adiknya saje!hehe

rena said...

nezjoe..
nanti.. bila dapat gaji saya nak pergi melawat kakak saya di klia.

crunchyahcock..
kamu ini.. betul mahu teman?
hehe

nawal said...

dear..
seems like me tak perlu risau pasal u lagi. crunch dah offer diri nak teman. jalan bebaik yer..

rena said...

nawal..
ooo.. mentang-mentang la sudah ada zali, kamu pass saya pada orang lain yer. macam larian baton. saya lansung tak peduli. andai kamu tak mahu teman saya,saya minta zali yang temankan saya. boleh? hahaha..

butaseni said...

pasni ajak dia pg petaling street dan makan McD disitu ek :)

chot said...

kalau berjalan di klcc jgn lupa contact sy utk jadi peneman..hahaa

- G O R O - said...

nanti boleh kita berjalan2 di ampang park pula... mungkin july...

d.yan said...

kakak kamu memang comel ..

nawal said...

see dear..
told u so
sha la la la

crunchyahcock said...

rena, jom g citi-cuti malaysia.
nawal, jom g skali....

Pegawai Khalwat said...

Terer mengulau le ni.

DiaHarris said...

saya pon suka mengulor
eh, jom ngulor sesama..

*hye!!

sepitudang said...

kakak yang pelik.....

- G O R O - said...

anda di tagged sila lihat pages saya

jinggo said...

comel keeee..........
eerrrmmmmm........
:P

rena said...

butaseni..
dia terlebih dulu ke petaling street tanpa saya.. huhu. sedey..

chot..
kamu di klcc eh? hehe.. bagus tu.

- g o r o -..
ampang park july nanti.. insyallah.. :)


d.yan..
tapi saya lagi comel. hahaha..

nawal..
he..he.. kamu ini. ada-ada saja. duduk diam-diam. pengantin baru tak boleh bising-bising sangat.

crunchyahcock..
jom!! saya mmg plan utk pergi bercuti. mungkin august nanti. hehehe..

pegawai khalwat..
tak terrer. tapi tahu sikit-sikit saja.

DiaHarris..
waahh.. bagus ni. jumpa rakan mengulau. jom!! bila?
salam kenal untuk kamu

sepitudang..
pelik mcm mana pun, dia tetap kakak saya. :)

- g o r o - .. (lagi)
yer.. nant saya pakai name tag tu. tapi kena tnggu saya beruniform dulu. baru nmpk smart.

jinggo..
x delah comel bangat..
:p