Friday, June 01, 2007

misery - green day

saya jumpa clip ini di youtube. lagu ini.. memang kesukaan saya. muziknya menyeronokkan walaupun liriknya a bit scary. (tapi clip ini juga agak 'scary' ) sepadan dengan tajuk lagunya..

7 comments:

butaseni said...

salam,
wow 1st comment...bangganya.
sagu ni memang best,tapi dalam album ni 2-3- lagu je yg boleh didengar.greenday ni dah merosot,tak mcm zaman dookie,nimrod,imsomnia dulu...
tp its a good taste sister

butaseni said...
This comment has been removed by the author.
butaseni said...

entry anda telah memberiku a\ilham untuk entry terbaruku
hihihi
salam

tegezoot said...

Puppet atau manusia? atau sama saja?

NezJoe said...

terkenang zaman sekolah dulu...

kamu bersedih cik rena?

jinggo said...

eerrrmmmmmm.............

rena said...

butaseni..
saya pun bngga mendpt 1st comment dr kamu. hehe.. yer betul, green day sekarang sudah kurang klorofil.
hmmm.. entri kamu pun saya sudah baca.

tegezoot..
manusia pun sering di'puppet'kan oleh manusia lain kan?

nezjoe..
tak. saya tidak bersedih. saat saya membalas komen kamu ini, saya sedang tersenyum lebar. ngee.. ngee..

jinggo..
hmm????