Monday, June 04, 2007

labi-labi dengan tenggiling

-((();
ni labi- labi..












-@ = = @’>
ni tenggiling..












-((();
ni labi-labi balik..













-@ = = @’>
ha, ni tenggiling yg tadi tu..














labi-labi dgn tenggiling.. tu je nak bgtau..

14 comments:

danial said...

achoih!!
cute. sama macam tuan punya blog.
achoih!! lagi..

butaseni said...

hahahaha very educational..
hehehe esok buat cipan lak, ok.

Pegawai Khalwat said...

tenggalung kang.

NezJoe said...

entri yang ringkas serba comel.
Maybe macam tuan dia.
hihihih

nawal said...

dear..
u ni.. x abis2 dengan labi-labi.
but its cute.. seriously.
btw, skang ni kalau lalu depan pusat tusyen ada tak orang tanya u ni group mane? hihihi..

ahli bomba said...

dari sms
pastu email
sampai dalam blog ko cter pasal minatang-minatang ni
taksub!!

rena said...

danial..
nak tisu??

butaseni..
cipan?? erk.. susahla nak lukis cipan. buat bear boleh? hehehe..

pegawai khalwat..
tenggalung.. tanglung.. tanggang.. hehehe..

nezjoe..
hihihi jugak..

nawal..
melampau la tu kutuk gwe..
zali, tengok bini hang ni!!!

abang bomba..
sama seperti aku taksub pada baju kalis api kamu.
hohoho..

jinggo said...

eeerrmmmmm.....
apa kesssss.........
har har har har har.........

labi-labi dengan tenggiling yang terguling........

hahahahhaa.........

kamarul said...

tapir dgn memerang takde ke? hehehe...

- G O R O - said...

Hanya yang berfirasat tinggi sahaja boleh memahami.

Seperti; oh adindaku, berbaju bunga, berseluar yankee, rambut mu hitam jambul didepan

Salam perkenalan :p

rena said...

jinggo..
soalan kamu sama seperti soalan kakak saya waktu saya sms cerita labi-labi dan tenggiling ini kepada dia.. wavelength!!

kamarul..
dah try buat tapir tapi tak jadi-jadi. sekali tgk mcm kucing, dua kali tengok mcm kambing. huhuhu..

-goro-..
sungguh comel adinda kamu.
hohoho..

jinggo said...

eh ya ka sama......
kebetulan saja.......

tegezoot said...

Grrr!!!

rena said...

jinggo..
yer.. betul.

tegezoot..
itu bunyi tengiling ke labi-labi?