Monday, June 18, 2007

dia, dia, dia

tengok kiri.. dia sedang chatting dengan YM
YM saya.. sudah lama idle. sesiapa yang 'BUZZ!!' pun hanya di balas dengan 'BUZZ!!' juga

tengok kanan.. dia sedang menyapu maskara di mata
mata saya.. usahkan untuk disapu mascara, setitik eye pun tidak menitik

tengok belakang.. dia sedang bermain sudoku
buku sudoku saya.. hmm.. dengan dia.


kan bagus andai saya seperti dia, dia dan dia
boleh chatting, sapu mascara dan main sudoku.

13 comments:

Pegawai Khalwat said...

Maka jom YM dengan saya.

Yang juga muncul sekali-sekala.

NezJoe said...

ya...
jom YM dgn saya juga..
HIHI

rena said...

yer.. yer..
bagi saya kalian punya ID
cepat!!

- G O R O - said...

Join sekali boleh?

chot said...

nasib baik YM aku block di ofis ni..

kamarul said...

aku pun nak join juga!

rena said...

pegawai khalwat..- g o r o -..kamarul..
nant email saya ID kamu yer.

chot..
kamu juga.

nezjoe..
sudah add kamu.

Ujang_MD said...

bila pakai mascara kan mesti lentik kan bulu mata hehe!!

butaseni said...

oi,siapa dia.dalam jugak entry nih.boleh ganti abdullah jones hehehe
salam

crunchyahcock said...

who is "DIA"????
poning pala lutut pok cik

rena said...

ujang_md..
bukan saja lentik, malah panjang 5 kali ganda (ini iklan yang beritahu)

butaseni..
saya suka entri abdullah jones. dalam.

crunchyahcock..
pakcik mahu panadol?

crunchyahcock said...

x po lah, pok cik doh hompap palo dongan pok cik punyo tv plasma.sotakat panodol ekao tu xdo maknonyo

rena said...

waaahhh..
pakcik ada tv plasma???
waahhhhhhh (dengan nada kagum)
/me: x der tv plasma. ada plasma darah jer..